НАГРАДНИ ТОЧКИ

Както може би сте забелязали Ние предоставяме бонус точки с почти всяка покупка!


Какво са НАГРАДНИ ТОЧКИ?

Наградните точки са точки, които трупате с почти всяка покупка направена на ergo-bg.com и с които можете да пазарувате вместо пари от ergo-bg.com

Важно! За да трупате точки трябва да сте регистриран потребител! Поръчки пуснати като гост (приключване на поръчка без регистряция в сайта) не генерират точки!

1т = 0,01лв

Под името и Код на продукта можете да видите колко наградни точки Ви носи след покупка даден продукт. А под пордажната му цена може да видите срещу колко наградни точки можете да го вземете.
Например Тефтерче Busquets струва 1.00лв реални пари, а можете да закупите срещу 110 наградни точки.

Къде да видите Вашите Наградни точки?


Отидете във "Моят Профил" и кликнете в дясно на екрана Ви, върху полето "Наградни Точки"

Слад като кликнете на "Наградни точки" ще можете да видите колко общо наградни точки имате и от покупката на кои артукули сте ги получили.


Пазаруване с Наградни точки?

Повечето артикули на сайта имат обявена цена в точки. Все пак имайте предвид, че може да срещнете и такива продукти, които не се предлагат за продажба с точки!

Под цената в лева на артикула, който желаете да закупите има "Цена в наградни точки". Толкова точки ще трябва да похарчите от Вашия профил, ако желаете да го вземете изцяло срещу "Наградни точки". 

Ако нямате достатъчно натрупани точки, можете да ползвате толкова, колкото имате - това ще намали цената в лева на продукта и ще можете да го закупите с намаление = на точките, които искате да изразходвате! 

Как?

Кликнете на бутона "Купи". 
Горе в дясно ще откриете Вашата количка. Кликнете на нея и ще видите какво имате в количката до момента. За да продължите напред кликнете върху "Виж количката"

След като сте отворили количката ще имате опция да изберете как да продължите ( ако имате купони, бонус точки и други)


Важно! Наградните точки не могат да се комбинират с други ваучери и купони!


Кликнете върху "Използване на бонус точки" (в скобите ще откриете с колко точки разполагате за харчене)

Ще ви излезе поле, в което да напишете колко точки искате да изразходвате. Ако желаете да закупите продукта изцяло с точки, въведете пълният размер на "Цена в наградни точки" на артикула. 

Ако желаете да намалите от цената на продукта или не Ви достигат точки за пълната "Цена в наградни точки" на продукта - въведете толкова, колкото имате/желаете да похарчите в полето.

Кликнете върху " Използвай наградни точки" и ще видите сумата, която остава да заплатите след използване на точки.

С натискане на плащане потвърждавате, че сте съгласни с тази сума и продължавате както обикновено с довършване на поръчката. 

За въпроси info@ergo-bg.com или ни пишете Тук