Доставка

Актуална инфрмация за доставки за месец Септември  - Работно време на куриерски фирми според официалната информация на техните сайтове! 

ЕКОНТ: 

На 6 септември (петък) офисите на Еконт ще работят със съботно работно време.
7 и 23 септември (събота и понеделник) ще са почивни за Еконт.
Пратки, приети на 5 септември (четвъртък), ще доставим на 6 септември (петък) с услуга Точен час или на 9 септември (понеделник), ако са без услугата;
Пратки, приети на 21 септември (събота), ще доставим на 25 септември (вторник).


СПИДИ

Спиди ще обслужва Вашите пратки на 06.09.2019 с намалено работно време.
Пратките, изпратени от Вас на 06.09.2019 ще бъдат доставяни на 09.09.2019.
Актуалното работното време на офисите в празничния ден ще намерите на https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices
Събота и неделя (07.09.2019 и 08.09.2019) ще бъдат неработни дни за офисите на Спиди АД.Ерго Техника ЕООД използва услугите на Еконт Експрес и Спиди за доставки в цялата страна.

Срокове за доставка

Поръчки се обработват всеки делничен ден между 10:00 и 16:00 часа. Като поръчки приети до 12:00 часа се изпращат същия ден, поръчките регистрирани след това остават за следващия работен ден. 
Доставки се извършват в рамките на 1-3 дни от потвърждение на поръчката в зависимост от графика на куриерските фирми за съответното населено място.

За ПРОДУКТИ С ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОРЪЧКА срока за доставка е от 3 до 7 работни дни, като при възможност за забавяне ще бъдете уведомени по телефон или електронна поща при протвърждение на поръчката!

Значение на статус за продуктите:
В наличност - доставка от 1 до 3 работни дни
Доставка 2-3 дни (означава, че продукта е наличен на склад при доставчик и ще бъде наличен при нас до 3 дни) - с доставка от 3 до 6 работни дни
Продукт с предварителна поръчка - означава, че в момента продуктът не е наличен, но можете да го заявите - Ще се свържем с Вас за уточнение на очакван период за доставка обикновено не повече от 7 работни дни!
Очакван продукт - Продуктът се очаква да бъде наличен скоро - Ще се свържем с Вас за уточнение на очакван период за доставка
Изчерпан - Изчерпан продукт обикновено не може да се достави! Артикулът не се изтрива от сайта в рамките на 1 месец след обявяване на статус "Изчерпан". Можете да изпратите запитване за изчерпан продукт на info@ergo-bg.com - при интерес можем да намерим същия или сходен продукт след запитване!

Цени за доставка

Цената за доставка не е включена в цената на продуктите и се заплаща отделно както следва:
Пратка до офис на куриерска фирма 5,00лв;
Пратка до Ваш адрес: 6,00лв. 
Ние работим със Еконт Експрес ; Спиди

Също така предлагаме опция "Вземи от магазин" - можете да поръчате/резервирате продукт и да го вземете от адрес: гр. Перник, кв. Изток, ул. Ленински Проспект №11 - ет. 2ри без да плащате за доставка!

Връщане и отказ

В ЕС имате право да върнете покупки, направени онлайн или чрез друг метод за продажби от разстояние, например по телефона или поръчка по пощата , в рамките на 14 дни и да ви бъде възстановена пълната заплатена сума. Можете да направите това по каквато и да е причина, дори ако просто сте променили мнението си. Продуктите трябва да бъдат във вида, в който сте ги получили и с не нарушена опаковка. Транспортните разходи при връщане или отказ се поемат от клиента. 

14-дневният срок за отказ не важи за всички покупки:
Отказ не се приема при:
 - аудиозаписи, видеозаписи или компютърен софтуер (напр. на DVD) в запечатана опаковка, която сте отворили след получаването на продукта;
 - стоки, изработени по поръчка или явно персонализирани;
 - доставка на запечатани стоки, които не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани със защитата на здравето, или по хигиенни причини и които са разпечатани след доставката им (пример: слушалки тип тапи)


Важно!

 При приемане на върната стока от Потребителя, си запазваме правото да проверим продуктите за щети и въздействия причинени от евентуално необичайно ползване от Ваша страна. При наличие и установяване на такива щети, Ерго Техника ще направи удържане от сумата за възстановяване, съобразно оценката на констатираната щета и съгласно чл. 55 ал.4 от ЗЗП
- Стоки с липсваща опаковка, комплектация или част от комплектация - пликове, книжки с упътвания и др. съпътстващи документи, както и с нарушена (надрана, скъсана, смачкана и др.) опаковка могат да бъдат върнати само след преглед от Ерго Техника, като в случай на установени липси се налага удръжка в размер на 25% цената на продукта!


Стока с драскотини, счупване и видими следи от употреба не се приема за връщане! 

 
Срокът за отказ изтича 14 дни след получаването на стоките.

Как да се откажете от покупка

Трябва да информирате търговеца за решението си да се откажете от покупката.

Можете да го направите от ТУК.
Ерго Техника ще се свърже с вас до 3 работни дни от получаване на попълнена форма за връщане. При проблеми тел. 0889252527 или email: claims@ergo-bg.com

Връщането на стока става единствено за сметка на купувача, като Ерго Техника е длъжен да върне сумата за продукта или да го замени с нов за собствена сметка.

Моля попълвайте коректно адреса и телефона си при вашата регистрация, тази информация е от изключително значение за успешната доставка на вашата поръчка. Ерго Техника ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката на посочения от Вас телефон или email.