Ерго Техника ЕООД използва услугите на Еконт Експрес и Спиди за доставки в цялата страна.

Предвид престоящите Коледни празници куриерските фирми ще работят с променено работно време както следва:

 

Спиди


24.12.2020 г. (четвъртък) – съботно работно време (непълен работен ден): пратки взети на 24.12.2020 се доставят на 29.12.2020 г.;

25.12.2020 г. (петък) – Коледа – почивен ден;

26.12.2020 г. (събота) – почивен ден;

27.12.2020 г. (неделя) – почивен ден;

28.12.2020 г. (понеделник) – почивен ден;

29.12.2020 г. (вторник) – пълен работен ден;

30.12.2020 г. (сряда) – пълен работен ден;

31.12.2020 г. (четвъртък) – съботно работно време (непълен работен ден): пратки взети на 31.12.2020 се доставят на 04.01.2021 г.;

01.01.2021 г. (петък) – Нова година – почивен ден;

02.01.2021 г. (събота) – почивен ден;

03.01.2021 г. (неделя) – почивен ден.Еконт График на доставките: o пратките, които изпратите на 23 декември (сряда), ще доставим:  - на 24 декември (четвъртък) до офис или до адрес, ако са с услуга Точен час - на 29 декември (вторник) до адрес, ако не са с включена услуга Точен час. o всички пратки, изпратени на 24 декември (четвъртък), ще пристигнат на 29 декември (вторник) o пратки, изпратени на 30 декември (сряда), ще доставим: - на 31 декември (четвъртък) до офис или до адрес, ако са с услуга Точен час - на 4 януари (понеделник) до адрес, ако не са с включена услуга Точен час. o всички пратки, които изпратите на 31 декември (четвъртък), ще пристигнат при получателите си на 4 януари (понеделник).Срокове за доставка

При изпращане на поръчката Ви, ще получите смс или имейл с номер на товарителница, за да можете да проследите движението на пратката.

Доставки се извършват в рамките на 1-4 дни от потвърждение на поръчката в зависимост от графика на куриерските фирми за съответното населено място.

За ПРОДУКТИ С ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОРЪЧКА срока за доставка е от 3 до 7 работни дни, като при възможност за забавяне ще бъдете уведомени по телефон или електронна поща преди да потвърдите поръчката си!

Значение на статус за продуктите:
Наличен при доставчик - означава, че продукта е наличен при доставчик и ще бъде при Вас най-късно до 4 работни дни.
Продукт с предварителна поръчка - означава, че продуктът не е наличен към момента.Отнася се предимно за продукти, които изчакват внос или продукти, който са индивидуални за клиента ( Асемблирани компютри, лаптопи поръчани с инсталация на даден софтуер и други...)   - Ще се свържем с Вас за уточнение на очакван период за доставка обикновено не повече от 7 работни дни!
Изчерпан - Изчерпан продукт вече не се доставя! Артикулът не се изтрива от сайта в рамките на 1 месец след обявяване на статус "Изчерпан". Можете да изпратите запитване за изчерпан продукт на info@ergo-bg.com - при интерес можем да намерим същия или сходен продукт след запитване!
Не се предлага онлайн - Продукт, който може да бъде поръчан само във физическият ни магазин. Такива продукти не се предлагат за доставка! 

Цени за доставка

Цената за доставка не е включена в цената на продуктите и се заплаща отделно както следва:
Пратка до офис на куриерска фирма Спиди 5,00лв;
Пратка до Ваш адрес със Спиди: 6,00лв. 
Пратка до офис на куриерска фирма Еконт: 5.00лв
Пратка до Ваш адрес със Еконт: 6.00лв
Ние работим със Еконт Експрес ; Спиди

Минимална стойност на поръчка през сайте е 5лв, като ако искате да поръчате продукт с по-ниска цена, можете да го направите на 0889252527 или на info@ergo-bg.com

Също така предлагаме опция "Вземи от магазин" - можете да поръчате/резервирате продукт и да го вземете от адрес: гр. Перник, ул. Отец Паисий; нл. 41 (Под "Начална Спирка") без да плащате за доставка! - моля консултирайте се за актуална наличност в магазина на info@ergo-bg.com; 0889252527 или с чат съобщение във фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/ergotechnika

Връщане и отказ

В ЕС имате право да върнете покупки, направени онлайн или чрез друг метод за продажби от разстояние, например по телефона или поръчка по пощата , в рамките на 14 дни и да ви бъде възстановена пълната заплатена сума. Можете да направите това по каквато и да е причина, дори ако просто сте променили мнението си. Продуктите трябва да бъдат във вида, в който сте ги получили и с не нарушена опаковка. Транспортните разходи при връщане или отказ се поемат от клиента. Това означава, че ако поръчате артикул, който решите да върнете веднага след преглед и тест, дължите единствено куриерска такса за връщане, а не такси в 2 посоки! Ако връщате продукт след като сте го взели от куриер и сте заплатили куриерска такса Ерго Техника не възстановява тази сума!

14-дневният срок за отказ не важи за всички покупки:
Отказ не се приема при:
 - аудиозаписи, видеозаписи или компютърен софтуер (напр. на DVD) в запечатана опаковка, която сте отворили след получаването на продукта;
 - стоки, изработени по поръчка или явно персонализирани;
 - доставка на запечатани стоки, които не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани със защитата на здравето, или по хигиенни причини и които са разпечатани след доставката им (пример: слушалки тип тапи)


Важно!

 При приемане на върната стока от Потребителя, си запазваме правото да проверим продуктите за щети и въздействия причинени от евентуално необичайно ползване от Ваша страна. При наличие и установяване на такива щети, Ерго Техника ще направи удържане от сумата за възстановяване, съобразно оценката на констатираната щета и съгласно чл. 55 ал.4 от ЗЗП
- Стоки с липсваща опаковка, комплектация или част от комплектация - пликове, книжки с упътвания и др. съпътстващи документи, както и с нарушена (надрана, скъсана, смачкана и др.) опаковка могат да бъдат върнати само след преглед от служител на Ерго Техника, като в случай на установени липси се налага удръжка в размер на 25% цената на продукта!


Стока с драскотини, счупване и видими следи от употреба не се приема за връщане! 

За връщане на стока без оригинална опаковка се приемат единствено продукти маркирани като "Реновирани" или преоценени такива заради липса на опаковка, което изрично се упоменава в документите, които ще получите със поръчаните такива продукти.

Моля Преглеждайте пратките си още в офиса на куриера (ако е до адрес, при получаване пред куриера), тъй като след това, рекламация за несъответствие или липси не се приемат! 

 
Срокът за отказ изтича 14 дни след получаването на стоките.

Как да се откажете от покупка

Трябва да информирате търговеца за решението си да се откажете от покупката.

Можете да го направите от ТУК.
Ерго Техника ще се свърже с вас до 3 работни дни от получаване на попълнена форма за връщане. При проблеми тел. 0889252527 или email: claims@ergo-bg.com

Връщането на стока става единствено за сметка на купувача, като Ерго Техника е длъжен да върне сумата за продукта или да го замени с нов за собствена сметка.

Моля попълвайте коректно адреса и телефона си при вашата регистрация, тази информация е от изключително значение за успешната доставка на вашата поръчка. Ерго Техника ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката на посочения от Вас телефон или email.

Ерго Техника си запазва правото да отказва поръчки, в случай че има съмнения за измами, некоректни клиенти или в случай, че заявената стока не е налична и не може да бъде доставена по независещи от Ерго Техника обстоятелства.