СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ ЕРГО ТЕХНИКА

Период на провеждане от 17.10.2019 до 17.12.2019 година!

Пазарувайте за минимум 15лв от Ерго Техника и вземете Вашият ПРОМО КОД, с който можете да участвате за страхотни награди.
Точно преди Коледа раздаваме:

 и    

2х Ретро Телевизионни игри с вградени игри - за да си припомним доброто старо време или да покажем да децата си какво сме играли!

2х кабел за зареждане на iphone (lightning)

5х micro usb кабел 

Покани за празник 5х опаковка по Ваш избор (6, 8 или 10броя в опаковка)

5х Химикалка Nataraj Surfer - Синя

1x Несесер Gabol SingerОбщо 20 награди ще бъдат раздадени преди празниците! 

Печелившите кодове ще се теглят на 18-19 декември и ще бъдат обявени не по-късно от 20.12.2019г на фейсбук страницата ни и в този сайт, както и във Физическият ни магазин!

Начин на провеждане на промоцията:

С всяка касова бележка на стойност над 15.00лв получавате 10 цифрен промо код отпечатан и заверен с подпис и част от печат на Ерго Техника. На гърба на получения код напишете телефонен номер за връзка с Вас и пуснете в кутията, която ще намерите в магазинът ни в кв. Изток. Всички постъпили в кутията кодове участват в тегленето на 18-19 декември, освен Кодове пуснати без написан телефонен номер на гърба!

Тази игра е валидна единствено за физическият ни магазин Ерго Техника гр. Перник, кв. Изток, ул. Ленински Проспект №11 (Билла ет.2-ри). Кодове за поръчки онлайн с опция доставка не се раздават! Няма продукти в тази категория.